fbpx

Min strävan efter att uppnå en bättre hälsa i kombination med vetgirighet har lett in mig på utbildningar till certifierad massageterapeut, kundaliniyoga instruktör och Osteopat. Utbildningen till Osteopat är omfattande och innebar 4,5 års studier på Stockholm College of Osteopathic Medicine. Den svenska skolan är kvalitetssäkrad av British College Of Osteopathic Medicine med huvudsäte i London.

Begränsningarna i effekt och kunskap som massageutbildning och senare yrkesutövandet uppdagade för mig, i kombination med den filosofi kring individen från kundaliniyogan förde mig till Osteopati. Osteopat, ett relativt okänt yrke i Sverige men internationellt finns det över 100 000 utövare som sedan 1874 hjälpt människor till en bättre hälsa.

Vid behandling utgår vi ifrån din kropp och dina behov. Jobbar ofta med hållning, cirkulation såväl blod som lymfa, släpper på spänningar du samlat på dig exempelvis framför datorn eller lugnar ned dit nervsystem. Allt för att få din kropp att fungera så bra som möjligt. Hårddrillad i anatomi, fysiologi, patologi, ortopedi och att inte ge upp förrän önskvärt resultat är uppnått.

Medlem i Svenska Osteopatförbundet

Patient- & ansvarsförsäkring